Ukashda bilgileriniz koruma altında

ukash-cardUkash sistemi, tüm kişisel bilgilerinizi kesinlikle yüzde yüz olarak koruma altına almaktadır. Ukash üyeliğinizde kullandığınız kişisel bilgileriniz, telefon numaralarınız, e-mail adresleriniz, hiç bir şartta üçüncü şahıslarla paylaşılmaz. Alışveriş yaptığınız, ödeme yaptığınız internet siteleri dahi bu bilgilerinize erişemez. Bazı internet siteleri abonelik sırasında aldığı kullanıcıya ait kişisel bilgileri ticari olarak diğer firmalara satmaktadır. Ukash sistemi ve ukash bayileri, böyle bir ticari ilişkiye girmemektedir.

Siz de ukash ailesinin bir üyesi olmak ve yüzde yüz güvenliği hem paranız hem de kişisel bilgileriniz için sağlamak istiyorsanız, öncelikle bir ukash kart sahibi olmalısınız. İnternet üzerinden hizmet veren bir çok ukash bayii bulunmaktadır. Ukash bayileri aracılığıyla kolaylıkla ve hızlı bir şekilde Ukash Kart alabilirsiniz. Ukash kartınızı edindiğinizde, siz de artık internette güvenli alışveriş ve ödeme yapma ayrıcalığına sahip oldunuz demektir.

Ukash kartınızı edindikten sonra ihtiyacınız olduğunda online ukash bayilerinden biri üzerinden dilediğiniz kadar bir parayı sanal ukash kartınıza aktarırsınız. Bu işlemin sonucunda ukash bayii, cep telefonunuza 19 haneli bir şifreyi kısa mesaj (SMS) olarak gönderecektir. Telefonunuza gelen 19 haneli bu şifre sizin kredi kartınız gibi olacaktır. Bu şifre ile kredi kartı ile yaptığınız tüm ödeme ve alışverişi yapabileceksiniz. Üstelik, kredi kartı ile maalesef sağlanamayan yüzde yüz bir güvenlikle.

İnternet sitelerinden alışveriş yapmak, aboneliklerinizi aktifleştirmek, oyun sitelerine ödeme yapmak, şans oyunları oynamak gibi bir çok işlem kredi kartı ile yapılabilmektedir. Ancak, kredi kartınızın bilgilerinin ele geçirilme olasılığı her zaman vardır. Bu da internette kredi kartı kullanımını güvensiz kılmaktadır. Oysa ukashta böyle bir sorununuz yok. Ukash sisteminde tüm ödeme ve alışverişlerinizde size SMS olarak gönderilen 19 haneli şifreyi kullanırsınız. Bu şifre çalınsa, başkalarının eline geçse bile hiç bir anlam ifade etmemektedir. Çünkü, şifrenizi ele geçirmek için önce bu şifreyi internet üzerinde kullanmanız gerekmektedir. Ancak, bu kullanım sonrasında dolandırıcılar kredi kartlarının bilgisine ulaşır. Ukashta ise şifrenizi kullandığınızda şifreniz işlevini tamamlamış olacaktır. Dileyen bu şifreyi ele geçirebilir. Şifre ile işlem yapılamayacağından sorun yok. Ukash her seferinde tüm alışveriş ve ödemelerinde size ayrı bir şifre verecektir. Bu da maksimum güvenliği garanti edecektir.

Ukash kartınızı kullanarak yapacağınız alışveriş ve ödemelerinde internet sitesine kişisel bilgileriniz vermenize gerek kalmaz. Sadece 19 haneli şifreyi girerek alışverişinizi ya da ödemenizi gerçekleştirmiş olursunuz. Bu sistem sayesinde tüm kişisel bilgileriniz ve paranız tam bir güvenlik içerisinde olacaktır.

Derleme: http://ukash-kart.kanatliperiler.com/ukash-kart-kullanimi/

Yorum bırakın