Ukash İle İlgili Bilmeniz Gerekenler.

Ukash kartın tanımı; Sanal ön ödemeli, internet üzerinden sanal ödeme yapmanızı sağlayan,  19 haneli farklı pin kodundan oluşan, sanal ödeme sitelerinde güvenli ve anında satın alınabilen, İngiltere kökenli bir firma tarafından bulunup geliştirilen kart türüdür. Kontür kartı mantığıyla işlem görür fakat euro döviz kurunu göre fiyatı belirlenmektedir.

Nasıl Satın Alınır; Türkiye resmi satış sitelerinde pazarlaması yapılan bu kart, güvenli sektör tecrübesi olan “ukashkart.pro” gibi sitelerden online satın alınabilir. Satın almak için tek şart 18 yaşından büyük olunmasıdır. Her hangi bir evrak belge istenmez, bedelin bankaya yatırılması durumunda toplam 5 dk içerisinde satın almış ve kullanıyor olabilirsiniz.

Satın Alıp Kullanmayan Ne Yapmalı; Kullanamadığınız miktarı, kullanıcısını bulup satmaya çalışmanız gerekmez, satın aldığınız firmadan tekrar bozum yapabilirsiniz. Bozdurma döviz mantığıyla işler, belli bir bozum kuru belirlenerek o kur üzerinden tekrar kullanmadığınız kartınız geri alınır.

Nerelerlerde Kullanılır; Dünya devi firmalar tarafından kabul görmüştür, örneğin Facebook, Skype gibi firmalar tarafından kabul görmektedir. Ukash logosu bulunan tüm firmalarda, sitelerde kullanılmaktadır. Aşağıdaki resimde ukash logosunu aşağıdaki resimde görebilirsiniz.

ukash logo

 

Yorum bırakın